Изпълнителният директор в Лудогорец Ангел Петричев е на мнение, че изминалата 2017 година е била успешна за тима. Той изрази надежда, че "орлите" ще продължат с добрите си изяви през 2018 година и добави, че всички в клуба са щастливи, че ще премерят сили с Милан на 1/16-финалите в Лига Европа.

“Започваме оптимистично годината. Измина една доста добра година за Лудогорец. Херо и неговите момчета показаха, че тимът има достатъчно висока класа, за да се съревновават с отбори от големи европейски първенства. Щастлив съм, че ни се падна Милан, защото изпълнихме още едно обещание, че на “Лудогорец арена” ще се играе футбол от най-високо ниво”, заяви Петричев. 

“Знаете нашата политика. Ние обявяваме нов играч, когато има нещо официално. При нас нещата се планират много внимателно. Лудогорец разполага с много качествени играчи. Тези момчета, които носят фланелката на Лудогорец имат достатъчно голяма класа. Те се надиграваха с ПСЖ в Париж. Не трябва да се фокусираме толкова върху селекцията”, добави още той.

“Желанието ни е Светльо Дяков да остане максимално дълго в клуба, а живот и здраве да остане да помага в клуба. Дяков носи шампионското ДНК в Лудогорец. Предложен е договор. Сега сме в процес на разговори”, разкри директорът на “орлите”. 

“Има интересни тенденции, които следим, но не искам да говоря празни приказки. Всеки трябва да гледа състоянието на собствения си отбор. Ще станем шампиони, ако сме концентрирани”, сподели Петричев на въпрос относно съдийството в Първа лига.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018