Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде отговор на твърденията, че шампионите си правят тънки сметки и едва ли не ще отпишат гостуването на ЦСКА (Москва) в Лига Европа, за да съхранят сили за дербито с ЦСКА в София идната неделя (от 18:00 часа).  

На летището във Варна Генчев каза, че се надява "орлите" да излязат с положителен резултат от срещата в Москва и в българската столица.

"Тази седмица и двата мача са много важни и до голяма степен могат да осмислят целия сезон. Надявам се от двата мача да излезем с позитивен резултат. Сега с ЦСКА (Москва) се познаваме много по-добре. Играем на техен терен и след като първия мач им нанесохме тежка загуба, предполагам те ще искат да се реваншират. От своя страна ние имаме добри шансове за позитивен резултат", коментира Генчев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Не правим сметки. Всеки мач излизаме за победа. Когато побеждаваш, всичко се нарежда по най-добрия начин“, категоричен е треньорът на Лудогорец.

„Всяка победа ни приближава към класирането. Ако успеем да победим утре, ще сме много близо, дори може да се класираме“, каза Генчев.

„Няма умора, нашите футболисти са свикнали на такъв ритъм на игра, така че това не е нещо ново за тях. Всички са в групата. Жоржиньо е единственият, който отсъства заради контузения. Рафаел Форстър и Яцек Горалски са наказани от предния двубой“, завърши Генчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020