Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков призна, че клубът е водил преговори с албанеца Ариналдо Рапай, но към този момент няма нищо конкретно.

„До 28 февруари има доста време (б.р. - тогава затваря пазарът у нас), винаги сме казвали, че селекцията е отворена. Ако изпадне човек, който може да повиши класата и който е харесван от треньорския щаб и финансовите параметри са съобразени с възможностите на клуба, е възможно да привлечем още някой”, коментира Караманджуков.

Относно албанския футболист, той допълни: „Има някакви разговори, водени са, но няма нищо окончателно. Знаете, че когато има нещо финализирано, ние сме коректни и ще го обявим пред медиите.”

Ариналдо Рапай е роден на 9 август 2001 година, висок е 174 сантиметра и играе като офанзивен халф. Техничен и с нюх към гола. 

Рапай ще бъде заместникът на напусналия Каули. Играл е във всички юношески формации на Албания, а вече има и два мача за мъжете.

Започва кариерата си във Фламуртари, а през 2020 година преминава в Скендербеу, за който играе за един сезон преди да премине в Партизани през 2021 година. За „червените“ той е изиграл 50 срещи в местното първенство, в които е вкарал 7 попадения.