ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Къде ще заиграе звездата на Лудогорец Кирил Десподов, след като трансферните пазари във водещите европейски първенства приключиха? Спортният директор на шампионите Георги Караманджуков говори по горещата тема ексклузивно пред БЛИЦ.

Той разкри и новина - още един балкански гранд е сред кандидатите за подписа на капитана на националния ни отбор. Не е тайна, че звездата на "орлите" е в плановете още на Олимпиакос и АЕК, а сръбските Партизан и Цървена звезда също следят ситуацията. 

"Не само Олимпиакос е кандидат за подписа му, ПАОК също проявява сериозен интерес", съобщи Георги Караманджуков пред БЛИЦ.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Няколко отбора водят битка за Кирил, скоро ще се разбере какво ще се случи. Той сега ще е на лагер с националния отбор, но има готовност да тръгне за прегледи и подпис, ако се стигне до разбирателство с някой от клубовете, които го желаят", добави шефът в Лудогорец. 

Според информациите стойността на обсъжданата сделка е около 6 милиона евро. Припомняме, че Лудогорец вече счупи един рекорд този сезон, продавайки нападателя Игор Тиаго на белгийския Брюж за 8 милиона евро.

"Уест Бромич се свързаха с нас за Пипа и бързо се разбрахме. Отдадохме им го под наем до края на сезона. Момчето е работило и преди с треньора им, който го пожела в състава си", добави Караманджуков относно преминаването на испанския защитник в клуба от Чемпиъншип.

"Не е изключено да осъществим и още един входящ трансфер", каза още шефът в Лудогорец без да разкрива повече подробности.

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!