Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция преди предстоящите два мача с ЦСКА в Разград. Утре от 18:30 часа шампионите и "червените" спорят в 1/4-финал за Купата на България, а в събота от 17:15 часа и за първенството.

"Искам да изглеждаме по-добре от съперника. Предстоят два сериозни мача срещу добър опонент. Самата атмосфера ще предразположи играчите да представят добра футболна продукция, която да удовлетвори хората. Имаме своите амбиции и се надявам да продължим", коментира Стоев.

"Винаги има вариант физическите сблъсъци да доминират. Когато се срещнат два сериозни отбора, понякога футболът отива в периферията. При нас водещо е футболът и се надявам така и да бъде. Провокации винаги има, сблъскват се 11 срещу 11 характера", обясни треньорът на Лудогорец. 

"Отборът е свикнал да играе при всякаква обстановка - както в България, така и в чужбина. Не е от голямо значение къде играем - дали като домакин, или гост. Свикнали сме да играем навсякъде. По никакъв начин няма да подценим мача за Купата, защото и той има някаква стойност. Първенството е по-важно, но ще играем и за Купата", добави Стоев.

"Споделям мнението на Любо Пенев, но донякъде - че мачовете са шампионски, защото има и други срещи. Всички отбори се представят добре. В момента ЦСКА е в по-добро спортно-техническо състояние от Левски, но това не означава, че са по-добри", каза още треньорът на Лудогорец. 

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019