Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира победата с 2:0 над Локомотив (Пловдив), която донесе на "орлите" Суперкупата на България. 

"Много ползотворен мач. Видяха се хубави неща в офанзивен план. Там имаме играчи, които могат да решат мач. В дефанзивен план обаче имаме проблеми, а времето ни е малко. Трябва да коригираме нещата в отбрана, тъй като ще страдаме. Не го отдавам на нещо конкретно, но имаше неща, които не направихме, както трябва. Утре на разбора ще говорим за доста неща от мача. Ще направим преглед на грешките ни и трябва да ги минимизираме, за да сме по-спокойни", коментира Стоев.

"В един момент ни създаваха ситуации, след като допускахме грешка в тяхната половина. Изолираха се много хора и това трябва да го коригираме. Хубавото е, че има още 4-5 дни и през това време ще работим, за да не се повтаря това. Твърде рано е да говорим дали сме видели стила на Лудогорец. Най-хубавото е, че вече изиграхме официална среща, тъй като в контролите няма този заряд, който е тук", продължи треньорът на шампионите. 

"И от новите попълнения не всички са в оптимална форма, което е нормално. Сега и Стефан Баджи вече е тук. Смятам, че той ще се впише добре, но е нужно време. То ни притиска, но трябва да работим, за да се справим", добави Стоев. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Трансферно лято 2019