Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев говори на пресконференция преди мача срещу Валур във втория предварителен кръг от Лига Европа. Стоев призна, че не за пръв път Лудогорец ще играе без Марселиньо и Козмин Моци и това не притеснява отбора за мача с исландците. Същевременно наставникът призна, че очакванията му от Валур са за колективна игра.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Ние не играем за първи път без Марселиньо и Моци. Цяла седмица дъвчем тази тема, така че разчитам на тези играчи, които са в този момент в Рейкявик. Аклиматизират се футболистите, но е малко трудно, тъй като е се стъмва рано и е странно за телата им", започна Стоев пред медиите.

"Валур се опитва да играе колективо, да създава бързи атаки и включват не малко футболисти. През двата двубоя с Марибор играха по еднотипен начин. Притеснително е, че ще играем на изкуствен терен. Всичко е различно, тичането, скоростта на топката. След като е одобрен от УЕФА, ние трябва да играем и да се представим добре. Здравословно Вандерсон е готов. Когато след едно отпадане победиш, е нормално психически да си по-добре, но всеки мач си има своята значимост и стойност и няма значение. По-важен е настоящият мач, където трябва да се представим на ниво", акцентира треньорът на шампиона.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020