Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев разкри какво е нужно на тима за реванша срещу унгарския първенец Ференцварош (б.р. загуба с 1:2 в първата среща в Будапеща) от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Специалистът коментира след успеха над новака Царско село с 2:0 в първия мач и за двата тима от новия сезон в efbet Лига, че воденият от него тим трябва да има по-добър контрол върху топката и повече агресия.

"От резултата съм доволен, от играта съм доволен през второто полувреме, без да подценявам Царско село, те се надяват да се утвърдят в Първа лига, първото полувреме беше по-лежерно, второто заиграхме. Заслужена победа. Просто по-бавно играехме, съперника имаше възможност да затваря пространствата, през втората част играехме по-бързо с топката, създадохме и доста ситуации пред гола", сподели Стоев след мача на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. Срещата се проведе там заради ремонт на стадиона в Разград.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Чака ни труден реванш, един грамотен отбор, но ние излизаме с единствена мисъл да отстраним този съперник, ще направим всичко възможно. Падна ни се и труден съперник още в първия кръг, дадохме им инициативата в първия мач, сега дано не е така. Все още не сме в оптимална форма и все още не са се стиковали новите футболисти. Трябва ни по-добър контрол на топката. Също така агресия и създаване на повече положения”, заяви наставникът за предстоящия реванш с унгарците.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери