Треньорът на Лудогорец - Тони Здравков, все още смята, че разградчани имат шанс да излязат от групите на Лига Европа, но това ще бъде много трудно. Утре от 22:00 българският шампион приема АЕК Ларнака и се нуждае от задължителна победа. 

"Победата утре е задължителна, тъй като играем на собствен терен. Колкото и да са малки шансовете за излизане от групата, трябва да победим. Така ще запазим интригата в групата. Направихме грешни стъпки, които ни попречиха да натрупаме повече точки и шансът ни да е по-голям. Възможността да излезем от групата сега не е голяма. Трябва да чакаме грешни стъпки на останалите отбори", започна Здравков.

"Не съм съгласен, че Байер Леверкузен е случаен отбор. Не играем лошо в Европа, но до този момент нямаме късмет. Всеки един отбор може по време на мач да получи психологически срив и да търси друго развитие на мача. АЕК Ларнака определено е добър отбор, който разполага с добри футболисти. Не бива да пропускаме моментите, които ни дават възможност да затворим мача", добави треньорът на българския шампион.

ЛИГА ЕВРОПА - СЕЗОН 2018/2019