ЦСКА гласи сериозен удар по Лудогорец и възнамерява да се подсили с плеймейкъра на „орлите“ Марселиньо, пише „Тема Спорт“. Бразилецът се разделя с разградчани след девет години. Договорът на халфа изтича на 30 юни и той вече изигра последния си мач за шампионите.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Според информацията, самият 35-годишният футболист е заинтригуван да облече червената фланелка. Интерес към него има и новият член на efbet Лигата ЦСКА 1948. Марселиньо иска да остане в България, тъй като вярва, че националите може да се класират за Евро 2020 и е по-добре да остане в полезрението на селекционера Георги Дерменджиев.

Още в петък стана ясно, че плеймейкърът и Лудогорец не са се споразумели за нов договор. Ясно е обаче, че той не планира прекратяване на кариерата. Вчера българският национал не игра при убедителната победа с 6:1 над Локомотив (Пловдив) заради контузия на коляното. Най-вероятно Марселиньо ще остане в България и Разград поне още десетина дни, за да получи шампионския си медал и да вдигне титлата. Награждаването ще бъде на 8 юли, когато в последния си домакински мач за сезона "орлите" приемат Левски.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020