Треньорът на Лудогорец Павел Върба остана много недоволен и видимо ядосан след загубата с 1:3 от Славия в последния кръг от шампионата. Разградчани пристигнаха като актуален шампион, но някои футболисти на разградчани не показаха нужното ниво срещу "белите".

"Излишно е да коментирам. Първото полувреме играхме много слабо. Някои играчи само присъстваха през първата част. Оставихме някои играчи да се изявят днес. Тези, които получиха шанс на момента дразнеха с играта си. Това е добре за мен и вече знам кои играчи дават всичко за Лудогорец", обяви Върба пред Диема Спорт след срещата.

"Имаме футболисти, които нямат място в Лудогорец. Няма да казвам имена, но има такива, които не искат да са част от клуба. Ние ще си решим проблемите", добави той.

"Не дойдохме с оптималния си състав. Но това не е оправдание. Не трябва да се оправдаваме с това, че сме шампиони и вече празнувахме. Мога да кажа, че играчи като Битон се представиха добре. Иван Йорданов също влезе с желание. Някои хора отбиваха номера", продължи да беснее Върба. 

"От друга страна, в последните 10 мача се оказа, че групата за мачовете, която сме избирали е правилна. Днес дадохме шанс на нови хора и те показаха, че заслужават да се извън групата", каза още треньорът на "орлите".

"Ако ме бяхте питали вчера, щях да кажа, че съм спокоен, но от днес трябва да ни светне червената лампа", каза още той.