Треньорът на Лудогорец Павел Върба сподели след разгромната победа с 6:1 над Локомотив (Пловдив) в efbet Лига, че сега не е моментът тимът да намалява темпото и да бие отбой.

"Мисля, че от наша страна мачът бе много активен. Бяхме офанзивни, а това имахме и като игрови план. Важното е, че отбелязахме 6 гола и играта бе приятна за наблюдаване. Надявам се, че феновете са доволни. Знаете, че прекъсването заради коронавируса наруши нашите планове и обърна нещата с краката нагоре. Сега не е време да намаляваме темпото и да даваме отбой. Напротив, ще играем в темпо, ще търсим максимума. Това ще е подготовка и за евротурнирите. Целта ни е да се опитаме да влезем в групите на ШЛ, така че ще дадем максимума. Това означава, че няма да подценим никой", заяви Павел Върба.

"Ние искахме Каули да бъде много активен между отделните линии. Той го направи много добре. Даваше темпо и бе сред ключовите футболисти за доброто представяне на резултата. Радостен съм, че разполагаме с толкова качествени футболисти. Това ме прави щастлив. Бяхме се разбрали с Кешеру да направи тази операция и да се възстанови по най-бързия начин. Чибота днес направи страхотен мач, бе активен, раздвижен, представи се добре. Игра на скорост - това, което имахме и като игрови план", добави наставникът на шампионите.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020