Треньорът на Лудогорец Павел Върба призна, че не е притеснен от загубата с 0:2 от Пяст (Гливице). Чешкият специалист акцентира, че иска да види физическото състояние на всичките налични футболисти. 

"Даваме шанс на всички футболисти и просто понякога резултатите не се получават така, както трябва. Разбира се, че искам да дам шанс на всички играчи и да участват в мачовете, но просто за момента това е тяхното ниво”, започна Върба пред Диема Спорт.

"Първият ни лагер е насочен за кондиционната подготовка. Трябва да призная, че полският съперник бе по-добър от нас през първото полувреме, но втората част бяхме по-добри ние. Те вкараха два гола в началото, докато ние после не успяхме. Сега разполагаме с 24 полеви футболисти, но полека тази група ще се стесни и ще останат около 20 човека. В крайна сметка контролните мачове показват накъде ще тръгнем и ще избистрим основния състав. Каули го използвахме на две различни позиции. Беше очевидно, че зад нападателя му е по-приятно, харесва му повече”, продължи треньорът на Лудогорец. 

"По никакъв начин не съм притеснен от резултата днес. Исках да видя това, което гледах през есента при отбора и да видя на жива обстановка играчите. През втория лагер ще избистрим нещата и може би някои момчета няма да получават толкова шансове. Работим здраво за физическото състояние сега и искам да видя кой ще получава шансове. Ще преценим с щаба и да видим класата на момчетата”, завърши Павел Върба.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020