Юношите на Лудогорец спечелиха с 4:1 финала срещу Единство (Биело поле) и за втора поредна година вдигнаха шампионската купа на турнира „Юлиян Манзаров”. Събитието се провежда за 13-и път в памет на юношата на Академик Юлиаян Манзаров и останалите загинали деца в катастрофата в река Лим.

По-рано през деня  Академик (Свищов) загуби с 0:7 от Стяуа (Букурещ) в спора за бронза. В спора за петото място Дунав (Русе) се наложи над Нефтохимик Бургас с 2:1.

Валентин Михов и главният организатор на турнира Георги Манзаров връчиха шампионската купа и златните медали на победителите от Лудогорец. Бившият футболен съдия Любе Спасов награди реферите на състезанието. 

За спортсмен на турнира бе определен Матей Иванов от Нефтохимик, за най-добър полузащитник – Константин Цветанов от Дунав, а за най-добър състезател на турнира – Михалчеа Влад от Стяуа. 

Виктор Владимиров от Академик бе определен и награден за любимец на публиката. Отличието за най-красив гол отиде при Петър Кочев, също от Академик. За вратар на турнира бе определен Дамян Дамянов от Лудогорец, а за най-добър защитник – Бугарин Марко от Единство. Голмайстор в тринадесетото провеждане на турнира „Юлиян Манзаров” стана Димитър Митков от Лудогорец с пет отбелязани попадения. Разградчани получиха и отборната купа за спортсменство.