Треньорът на Лудогорец Антони Здравков даде своето мнение след успеха с 2:0 над Ботев (Враца). Той разкри, че във футболистите на "орлите" е имало напрежение след няколкото негативни резултата в последните кръгове.

"Отборът на Ботев Враца дойде да играе футбол, но се затвори, получи се динамичен мач. Успяхме да реализираме, а с това дойде и превъзходството.  Бяхме свикнали да играем предимно със затворени отбори", сподели Здравков.

"Имаше голяма нервност в нашите играчи, с оглед на предишните ни резултати. Емоцията не винаги е положителна, търсеха изявата, да решат нещата бързо, а това доведе и до грешки.  Допуснаха се елементарни технически грешки, лош пас, недоглеждане на ситуацията, от това се получиха някои контраатаки на противника. Тази нервност ни попречи", продължи специалистът. 

"Определено момчетата имаха нужда от тези три точки и от победата. Всеки мач е важен, загубихме точки срещу Верея, Локо Пд, но не трябва да разделяме противниците на малки отбори или нещо подобно", добави още треньорът на Лудогорец.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019