Нападателят на Лудогорец Жоао Пауло похвали треньора Аутори след победата над Вакер (Инсбрук) с 2:1 в приятелска среща. Следващата контрола на българския шампион е срещу азербайджанския Карабах.

“Все още е началото на подготовката. Повечето от играчите имат проблеми с физическата подготовка. С всеки изминал ден ще ставаме все по-добре физически. Имаме голям треньор, който е бил шампион навсякъде, където е работил. Не само бразилците, а и целият отбор на Лудогорец може да спечели от идването на Аутори. Той е човек, който е уважаван не само в Бразилия. Преотстъпването ми в Ботев беше добре за мен, защото имах много игрови минути. Всеки един трябва да работи, за да заслужи титулярното си място. Независимо в кой клуб играеш, всеки един дава всичко от себе си, за да бъде титуляр. Решение на треньора е кой ще бъде титуляр", коментира Жоао Пауло, който вкара един от головете срещу австрийския тим.

"Не познавам този отбор. Имаме достатъчно време да изгледаме техни видеа и да ги опознаем", допълни бразилецът за първия съперник на "орлите" в Шампионската лига – Крусейдърс.