Маями Хийт изравни финалната серия на Източната конференция на НБА, след като се наложи с 85:75 в мач номер 2 над Чикаго Булс в "Юнайтед Сентър". "Биковете", които завършиха редовния сезон с най-добри показатели от всички отбори, се провалиха в последната четвърт, когато вкараха само 10 точки. Третата среща между двата тима е в неделя срещу понеделник от 03,30 часа в зала "American Airlines Arena" в Южна Флорида.

Суперзвездите на Маями Леброн Джеймс и Дуейн Уейд се развихриха и бяха в основата на успеха. Леброн завърши с "дабъл-дабъл" - 29 точки и 10 борби, добавяйки 5 асистенции и 3 отнети топки към своята статистика. Уейд завърши с 24 точки, 9 борби, 2 асистенции и една отнета топка в двубоя. Удонис Хаслем добави 13 точки и 5 борби, а Крис Бош се отличи с 10 точки, 8 борби и 2 асистенции за успеха.

Лидерът на Булс Дерик Роуз отново бе най-резултатен с 21 точки, като добави 8 асистенции. Луол Денг завърши с 13 точки, като двамата останаха единствените играчи на тима на Том Тибодо с двуцифрен точков актив./БЛИЦ