Започна и последният предварителен тест на Формула Мастър, като той се провежда на пистата "Хунгароринг" в Унгария. Владимир Арабаджиев отново се представи на ниво, като в първия ден се нареди в челната петица.

Най-силно време даде отново Фабио Лаймер, а малко зад него се нареди Йозеф Крал. Времената следобед се подобриха доста, което позволи на Лаймер да намери добри настройки на колата си и да изпревари всички свои конкуренти.

Най-бързото време сутринта даде Ерик Янис, който завъртя обиколка за 1:38.095 минути. Следобед обаче чехът остана по-назад и се нареди едва девети. Следобед най-бърз бе Лаймер с време от 1:37.154 минути. След него се нареди Крал.

Що се отнася до Владо Арабаджиев, той даде осмо време сутринта и пето следобед. Най-силното време сутринта бе 1:39.097 минути, а следобед - 1:37.882 мин. Така в края на краищата българинът остана пети за деня, информира clubf1. Тестът продължава във вторник, като това ще е последният предсезонен тестов ден. Сезонът започва в Пау, Франция на 16 и 17 май. /БЛИЦ