Петкратният шампион на България по автомобилизък Димитър Илиев представи новия си отбор "БТК-ADSL Рали Тийм", с който ще се състезава през този сезон.

"БТК" за първи път подкрепя отбор в националния рали шампионат тази година и избра новото си лице, тъй като най-пълно отразява ценностите и целите и компанията. Лично главният изпълнителен директор на фирмата г-н Бернар Москени представи новото лого и новата визия на колата на Митко Илиев и навигатора му Янаки Янакиев пред сградата на Телефонната палата в София.

"Мисля, че за всеки състезател би било гордост да носи името на БТК ADSL. Изключително съм горд и щастлив от нашето сътрудничество. Надявам се, че с тяхната подкрепа да докажем отново, че можем да сме шампиони. Ние сме доказали, че можем да постигаме добри резултати. На ниво сме и подготвени. Когато човек се труди добре, резултатите винаги са на лице. Цел номер едно ни е рали шампионата на България", заяви Димитър Илиев.

"Искаме да защитим титлата си. Надявам се да се справим добре със задачата. Това е може би най-надеждният автомобил и сравнително конкурентен. Печелили сме много състезания с подобна кола. Извън България имаме скромни намерения. Пуснали сме и заявка за европейския шампионат, оставили сме си вратичка. Догодина голямата ни цел е Рали България, което може би ще е кръг от световния шампионат и искаме за това състезание да сме на световно ниво", сподели още пред "Гонг" Димитър Илиев. /БЛИЦ