Димитър Илиев с навигатор Янаки Янакиев завършиха на четвърто място в крайното класиране на Рали Хърватия. Надпреварата бе втори кръг от европейския рали шампионат.

Българският екипаж с автомобил Шкода Фабия С2000 се представи отлично в последния 15-и етап на състезанието и изпревари с близо 7 секунди директния съперник за подиума, но все пак остана на 1:32.6 минути пасив от времето за бронза. В крайна сметка Илиев и Янакиев завършиха на 4:24.5 минути зад спечелилия първо място италиански екип Лука Росети и Матео Чаркози.
Втори останаха Лука Бети и Бароне Маурицио, а на третото място завърши екипажът Мачей Олексович и Анджей Обребовски.

Победителят от Рали Траянови врата преди седмица Димитър Илиев завърши с общо време 2:25:33.6 часа и записа прогрес от пет места в сравнение с първия кръг, проведен в Италия.

На предпоследно място в хърватския кръг завършиха Екатерина Стратиева с навигатор Благовеста Миланова, които успяха да изпреварят останала на последна позиция италианска двойка. Женският екипаж със Ситроен С2 изостана на 26.06 минути от победителя, а в последния 15-и етап изпусна цели три позиции с най-лошо време на трасето.