Българската федерация по мотоциклетизъм за поредна година прави страхотен жест към деца в неравностойно положение и студенти от Националната спортна академия "Васил Левски" преди кръговете от европейски и световни шампионати.

В предстоящото събитие на 14 декември в „Арена Армеец” - "Вечерта на скоковете", от БФМ са подготвили изненади. Освен, че ще бъдат предоставени безплатни билети за "Night of the jumps", над 60 деца ще имат възможността да се запознаят отблизо с най-добрите състезатели по мотокрос – фрийстайл в света. Всеки от тях, който пожелае ще може да види моторите от близо, да вземе автограф, и да си направи снимка с участващите пилоти.  

За да получат първите пропуски, на срещата с медиите в Пресклуб „България” дойдоха Владислава Цолова, която е Председател на Сдружение „Аутизъм днес” и директор на центровете за деца с аутизъм в София и Плевен, както и доц. Владимир Илиев от Сектор „Автомобилен и мотоциклетен спорт” към Националната спортна академия. Двамата получиха билети от председателя на организационния комитет на Гран При България Румен Петков и изразиха своята благодарност за жеста, който им направи родната мотоциклетна федерация. Входните талони те ще разпределят на семейства с деца аутисти, както и на заслужили студенти от НСА. 

БФМ ще продостави и билети на центъра за настаняване на деца от семеен тип - „Иван Вазов” в ж.к „Надежда”, София. Фондация „Димитър Бербатов” също ще получи безплатни пропуски. Следващата сряда това ще стане отново на среща с медиите. На събитието ще бъдат съобщени и последните новини около пристигащите състезатели, които ще участват във финалния кръг на Световния шампионат по мотокрос – фрийстайл. 

"Вечерта на скоковете" - 14 декември в "Арена Армеец". Вратите на залата за публика ще бъдат отворени в 17:00 часа. Билети в мрежата на Eventim.bg  и касите на залата.