Пилотът на Ред Бул Себастиан Фетел коментира състезанието за Гран при на Малайзия, в което пренебрегна заповед от бокса и изпревари съотборника си Марк Уебър, за да грабне първото място. Поведението му предизвика множество дискусии, а много бивши пилоти призоваха за сериозно наказание за германеца.

”Няма за какво да се извинявам, че спечелих състезанието. Аз съм пилот и ми плащат точно за това – да печеля. Съжалявам обаче, че поставих себе си над отбора и това е причината да се извиня на Марк Уебър и на хората в бокса. Направих го несъзнателно, но не мисля, че съм извършил престъпление като се борих за първото място. Нека вече спрем с дискусията за поведението ми в Малайзия”, призова Фетел.

“Яд ме е, че станалото в края на състезанието развали празника за тима ни. Ние работихме страхотно през целия ден, имахме скорост, съхранихме гумите. Хората трябваше да говорят за това, че направихме безгрешно състезание, но вместо това се обсъжда само моето решение да изпреваря Марк”, допълни трикратният световен шампион.