Двукратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел заяви, че очаква много интригуваща надпревара в Индия, в която "всичко може да се случи". Стартът на пистата "Буд" е в 11:30 часа и ще бъде предаван по Филм+ за абонатите на "Булсатком". БЛИЦ също ще ви предостави възможност да гледате надпреварата директно с картина. 

Както е известно, германецът спечели квалификацията и потегля от първа позиция. Пилотът на Ред Бул вчера си осигури 35-ия полпозишън във Формула 1.

"Мисля, че преди всичко сесията беше напрегната, особено в края. Направих грешка на завой 7 и трябваше да прекратя обиколката. Това не беше по план. Решихме да направя още едно излизане и имах само един останал сет гуми. За късмет, успях да направя добра обиколка и съм много доволен. Можех да съм и малко по-бърз. Като цяло уикендът досега е страхотен", заяви Фетел.

"Знаете как е в днешните състезания. Много неща могат да се случат, нищо не се знае. Но това е възможно най-добрата позиция за старт. Състезанието със сигурност ще е много трудно", добави пилотът на Ред Бул.