Трикратният и актуален световен шампион Себастиан Фетел заяви, че отборът на Ред Бул е готов за старта на сезон 2013 във Формула 1. В смесеното класиране от последните четири дни на пистата "Каталуния", пилотите на Ред Бул - Себастиан Фетел и Марк Уебър се подредиха съответно на 12-о и 14-о място.

"В достатъчно добра форма сме. В крайна сметка, тестовете минаха добре за нас, нямахме много проблеми. Ако обобщим наученото от трите теста, ще видим, че всички отбори имаха трудности с гумите. По отношение на свършената работа през последната седмица, планът ни е изпълнен. Нямам търпение да отидем в Мелбърн и състезанието да започне", заяви 25-годишният германец.

Неговият съотборник в Ред Бул Марк Уебър също очаква с нетърпение старта на новата кампания в най-престижната моторна надпревара. "Цялостното ми впечатление от тестовете е положително, справихме се с работата и отбелязахме напредък. Както казах и преди, много е трудно да се определи на този етап какво ще е подреждането. Сега важното е да стигнем до Мелбърн и да започнем да се състезаваме. На стартовата решетка ще има много бързи коли, надявам се нашите да са едни от тях”, коментира австралиецът.