Форс Индия е единственият отбор, който все още не е обявил втория си пилот за сезон 2013. Екипът обещава, че след края на втората серия от зимните тестове, ще вземе решение по въпроса, но засега няма новини. На пистата "Каталуня" тестваха Жул Бианки и Адриан Сутил и скоро трябва да стане ясно кой от двамата пилоти ще е новият съотборник на Пол ди Реста.

“Даваме на всички възможност да навъртят достатъчно километри на пистата и да свикнат с колата. После ще дадем цялата събрана информация на акционерите през уикенда и те ще решат", заявяват от отбора. След Пол ди Реста, който караше два дни, в новия VJM06 седна Адриан Сутил в четвъртък, а през последния ден караше Жул Бианки.

Бившият пилот на Уилямс, Бруно Сена, заяви, че също се е борил за свободното състезателно място във Форс Индия преди да премине в сериите “Льо Ман”. "Трудно е да се каже какво стана. В момента Форс Индия явно имат други приоритети и това кой ще е вторият им пилот, не е толкова важно. Водихме преговори с тях, но в един момент те спряха да се обаждат и изчезнаха, но явно това не се случва само с нас", заявява Сена./БЛИЦ