ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Журналистът от испанската телевизия Антена 3 Антонио Лобато вбеси феновете на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер след състезанието за Гран при на Япония.

Включването му в ефир бе анонсирано с думите Нека Ейдриън Нюи (инженер на Ред Бул) трепери, защото идва Антонио Лобато". А самият Лобато отговори: "Нека Михаел Шумахер трепери... Е, не Михаел, защото той не може да трепери", като неуместната му шега предизвика масов смях в студиото.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Вълна от възмущение обаче заля феновете на Формула 1, които се обединиха, че подобни думи по адрес на пострадалия сериозно след инцидент при каране на ски германец са недопустими.

Много от зрителите настояваха не просто за извинение, а за уволнение на Лобато. Самият той побърза да се извини с видео в социалните мрежи.

"Това беше грешка заради невъзможност да се изразя правилно. Или пък заради дългите часове в ефир. Така или иначе нямам оправдание. Отидох твърде далеч, нямах намерение да се шегувам по този начин. Нито да се подигравам на Михаел Шумахер. Остава ми единствено да изразя съжалението си към всички, които са се почувствали засегнати", заяви Лобато.