Пилотът на "КА-2 Рейсинг Тийм" Константин Маршавело (Мицубиши Лансер Ево 10) ще вземе участие във втория кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, който ще се проведе през този уикенд на пътен възел „Христо Ботев“ в град Русе.

Шампионът на България за 2013 и 2014 г. ще се състезава в серия „макси“. За момента Маршавелов е лидер в шампионата, след изминалия първи кръг. Откриващото състезание за сезона бе в Хасково, където победител стана именно двукратният шампион на България.

През миналата година Маршавелов успя да спечели съботната квалификация, а в неделните две надпревари завърши на първо място, като успя да запише и нов рекорд на трасето.

Между двата стартовете в Хасково и Русе, механиците на "КА-2 Рейсинг Тийм" са успели да ревизират автомобила, като освен това по него са направени и няколко подобрения.

„Подготовката ни за състезанието в Русе продължава и до момента. Днешният ден също ще мине в тренировки на писта „Дракон“. Автомобилът вече е готов, дори има няколко подобрения. Настроението в отбора е отлично и очакваме с нетърпение състезанието в Русе“, каза Маршавелов дни преди старта на русенското трасе.