Бразилският пилот Фелипе Маса потвърди, че води преговори с Уилямс, за да влезе в отбора през 2014 година.
 
Според бразилската преса договорът между Маса и Уилямс дори вече е подписан. Ето какво заяви Фелипе по темата пред “Аутоспорт”:
 
"Носят се много слухове, чувам много неща, но когато стане време, ще ги коментирам. Говоря с няколко отбора, включително с Уилямс, но все още нямам какво да обявя.
 
Сигурен съм, че ще намеря интересна посока. Винаги има риск, но съм положително настроен. Няма да отида в малък отбор, а в такъв, който има някакви възможности да направи добра кола и се надявам, че ще мога да намеря това решение.
 
"Едно е сигурно, няма да премина в даден отбор само защото имам спонсор. Ще отида заради опита си, заради това, което съм показал в кариерата си. Надявам се да намеря екип, който иска да съм негов пилот заради самия мен, а не заради парите ми. Да си част от търговски пакет не означава да носиш пари, а да помагаш за намирането на добра посока. Това, с което мога да помогна на един отбор, е да помогна на себе си - да подобря ситуацията, да подпомогна развитието, да направя възможно най-доброто с името си".