На специална церемония Крум Дончев и Петър Йорданов ("Глобул Рали Тийм") получиха призовете за първото си място в сръбския рали шампионат 2012. През миналата година екипажът се състезава в три от четири кръга в рали първенството на западната ни съседка. Печелейки въпросните три надпревари, Дончев и Йорданов си осигуриха сръбската рали титла за сезон 2012.

През миналата 2012 г. екипажът Дончев/Йорданов участва паралелно в състезания в България и Сърбия. Сезонът стартира с участие и респективно победа на "Глобул Рали Тийм" в Рали Белград 2012, първи кръг от сръбския шампионат.

По-нататък през годината Дончев финишира начело и в двата дни на рали Сърбия 2012. Те имат статут на две отделни състезания в шампионата на западната ни съседка.

В резултат, с трите си участия и също толкова победи от общо 4 кръга, екипажът Дончев/Йорданов си осигури сръбската титла. Печелейки първото място в шампионата, българите изпревариха конкурентни екипажи от Унгария и Сърбия.

Отличията си пилотът и навигаторът на "Глобул Рали Тийм" получиха на церемония, организирана в Белград през изминалия уикенд.

"Много сме щастливи от постигнатия резултат. Положихме огромни усилия през изминалия сезон и за радост те се увенчаха с успех. Сега гледаме напред като в момента уточняваме програмата на отбора за 2013 година", коментира Крум Дончев.