Тодор Славов и неговият навигатор Добромир Филипов ще бъдат първите български автомобилни състезатели, които ще бъдат включени в официална електронна игра, посветена на световния рали шампионат (WRC). Както е известно, екипажът на "Булбет Рали Тийм" ще участва в поддържащия шампионат за млади пилоти (JWRC), като ще вземат участие в пет старта - Турция, България, Германия, Франция и Испания.

Преди няколко дни в официалната поща на отбора се получи писмо от "Кейти Тракстън", която отговаря за комуникациите в световния шампионат. В него тя запознава всички участници в различните шампионати с възможността могат да бъдат включени в официалната игра, посветена на WRC.

"Това е една изключителна възможност за България и за нашия екипаж. Също така е страхотен шанс за рекламодателите в автомобилните спортове, защото всички екипажи ще бъдат представени със своите лица, екипи, автомобили и техния дизайн за 2010 година. Тази игра ще бъде достъпна до десетки хиляди почитатели на WRС, респективно рекламните послания на спонсорите ще достигнат до изключително голяма аудитория в цял свят", заяви мениджърът на "Булбет Рали Тийм" Слави Славов.

От отборите се изисква да предоставят на екипа, който разработва играта, снимки както на пилота и навигатора, така и на състезателният автомобил с дизайна за настоящия сезон. Официалният промоутър на световният рали шампионат се ангажира да създаде игра, която да предостави революционната възможност на почитателите на шампионата, да се изправят в реалните етапи от шампионата срещу постиженията на своите любимци, постигнати през сезон 2010. Официалното представяне на играта се очаква да бъде направено през септември. /БЛИЦ