Феновете на моторните спортове у нас със сигурност ще бъдат доволни, след като ще могат да гледат директно в българския ефир сезона в MotoGP. Хорхе Лоренсо с Ямаха, Дани Педроса и Кейси Стонър с Хонда и Валентино Роси с новия си отбор Дукати отново ще са основните претенденти за световната титла по мотоциклетизъм. Но освен тях поне още толкова пилоти ще дръзнат да им оспорят лидерството, заради което още преди две години бяха наречени "Извънземната четворка".

През първия сезон на новия клас Moto2 станахме свидетели на напрегнати състезания с непредсказуем край. Тази година обещава да е не по-малко интересна, каквато ще бъде и последната за най-малкия клас – 125 куб. см, преди от догодина да отстъпи мястото си на Moto3.

И в трите класа на световния шампионат по мотоциклетизъм на писта, сезон 2011 обещава да е напрегнат, интригуващ и непредсказуем, а ТВ+ и Филм+ ще ви направят съпричастни с най-интересното през годината – квалификациите, загряващите тренировки и надпреварите.

Състезателният уикенд за Гран при на Катар започва с квалификациите тази събота от 17:00 часа с коментар на живо от Десислав Григоров по Филм+. /БЛИЦ