Автомобилният състезател Боби Григоров, който катастрофира на „Рали Бургас“, е контактен, в добро състояние и вече е изписан от болницата.

„За щастие съм добре. Нямам наранявания. Изпуснах управлението на автомобила заради аквапланинг, помня, че се ударихме лошо, но след това съм изпаднал в безсъзнание“, коментира Григоров пред "Флагман".

Виктор Миленков от MG Rally Team, който също е бил в Мицубишито при катастрофата, разказа, че след като колата се е завъртяла заради аквапланинга, се е ударила в бордюр, а след това се е забила в дърво от лявата страна. Боби Григоров изпаднал в безсъзнание за няколко минути, уточни Миленков.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Той недоумява защо линейката се е забавила повече от 15 минути. Спешният автомобил с квалифициран екип е трябвало да бъде на трасето, за да реагира при подобна ситуация, но в случая са чакали необяснимо дълго, което при по-тежък инцидент, можеше да коства живота на пострадалия състезател.

Интересен факт е, че това бе първо състезание за Григоров след 2015 година.

Припомняме, че жестоката катастрофа на Григоров и Миленков наложи спирането на състезанието, което се провеждаше в парк Росенец. Колата на двамата бе смазана до неузнаваемост и е истинско чудо, че са се разминали само с уплаха.