Носителят на Европейския Рали Трофей за 2017 г. Пламен Стайков зарадва феновете си с наелектризиращи кадри от кухнята. 

Като на кино екипът на "Стайков Рейсинг" публикува днес в социалните мрежи промо видео. Тийзърът загатва, че Стайков е в пълна бойна готовност и целеустремен в завоюването на нови титли с новия си автомобил - Шкода Фабия R5.

Феновете на двукратния рали шампион на България с нетърпение очакват още по-вълнуващи кадри, а и първият старт, в който Стайков ще полети по трасето, преследвайки поредната победа.

"Предсезонната подготовка на автомобила и екипа тече с пълна пара", отбелязват от "Стайков Рейсинг". 

Въпросното промо видео е дело на maxmediabg.

Готови ли сте Предсезонната подготовка на автомобила и екипа тече с пълна пара ️ Нямаме търпение да ви направим свидетели на няколко наелектризиращи кадри от кухнята ️ ️ Последвайте ни, за да сте от първите свидетели докоснали се до следващите видеа, които повярвайте, ще бъдат още по-вълнуващи, с много екшън Credits to www.maxmediabg.com ️ Follow us #TikTok https://www.tiktok.com/@staykovracing #Instagram https://instagram.com/staykovracing?utm_medium=copy_link #Rally #StaykovRacing #PlamenStaykov #Denso #RafiKadir #Skodafabiar5 #EUROPEANRALLYTROPHY #Bulgaria #Adventure #Foryou #Champion #season2022

Публикувахте от Staykov Racing в Вторник, 1 февруари 2022 г.