Спечелилият за четвърти път в кариерата си Рали Стари Столици - Димитър Илиев, сподели, че интригата в родното първенство е голяма и всичко предстои да се реши след две седмици в Твърдица.

"Доволен съм много от това, което показахме в Рали Стари Столици. Успяхме да докажем, че сме добре подготвени и въпреки, че за нас все още Шкода Фабия S2000 е нов автомобил, смятам, че напълно заслужено спечелихме това състезание", заяви Димитър Илиев след финала в Шумен, където остави на 30 секунди след себе си Петър Гьошев.

"Шампионатът е непредсказуем, тъй като разликата в точките между пилотите, които имат шансове за титла, става все по-малка. Надявам се след две седмици в Твърдица отново нашите фенове и спонсори да имат повод за радост", каза още Димитър Илиев.

След шестото за годината рали трима пилоти - Петър Гьошев (Сърбия и България), Крум Дончев (Траянови врата и Сливен) и Димитър Илиев (Вида и Стари столици) имат по две спечелени състезания в първенството. Според неофициалните изчислени, след този старт Гьошев отново излиза начело в класирането. /БЛИЦ