Михаел Шумахер става днес на 45 години. Един тъжен рожден ден за неговите близки, приятели и почитатели. Великият германец е в кома, а все още никой не дава конкретна информация кога ще излезе от това състояние. На врата на Шумахер виси сребърно кръстче, вързано от съпругата му Корина. "Господ е с нас", вярва половинката на Шумахер, който вече шести ден се бори за живота си. Един по един в клиниката в Гренобъл за рождения му ден пристигнаха Корина, баща му Ролф Шумахер, брат му - Ралф.

Къде искаше да отпразнува Михаел Шумахер днешния си 45-и рожден ден? В курорта Мерибел във френските Алпи. Точно на това място, на което се случи нещастието и германецът пострада след каране на ски. Семейството има вила в курорта, в която Михаел е смятал да посрещне радостното събитие. Според "Билд" днес ще бъде направен нов скенер на седемкратния световен шампион във Формула 1, който може да донесе радостни новини.

На такива се надяват почитателите му, които разпънаха плакати и транспаранти пред клиниката в Гренобъл. Привържениците му се събраха на мълчаливо бдение пред болницата. "Преди 45 години се случи чудо. Може би днес ще се случи същото", пишат фенове на Михаел в профила му в "Туитър", публикувайки бебешка снимка на бившия пилот.

Официалният сайт на "Ферари" също не пропуска да честити рождения ден на Михаел Шумахер. "Днес е специален ден за Ферари и всички негови фенове. Имаме толкова прекрасни мигове с него", пише сайтът на Скудерията.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

10_1.jpg