На специална церемония Престиж Рали Тийм представи новия си състезателен автомобил, с който екипът ще участва в българския и европейския рали шампионат. Пежо 207 Супер 2000 e еволюция 2011 и е един от най-доказалите качествата си модели от класа.

Колите S2000 са 4х4, с работен обем на двигателя 2000 куб. см. Peugeot 207 S2000 разполага с 6-степенната секвенционална предавателна кутия, която е много надеждна и това дава голямо предимство на автомобила.

Пилотът, който ще има удоволствието да се състезава с новия автомобил, е Петър Гьошев заедно с навигатора Димитър Спасов. И двамата могат да се похвалят с множество участия и успехи, както на републикански, така и на международни шампионати. През миналата година те се бориха до последно за титлата и спечелиха Рали България в класирането за българския шампионат.

"Приоритет за нас е участието в българския рали шампионат, както и частични участия в кръгове от европейския", каза по време на представянето Гьошев.

Пилотът обясни, че новото Пежо 207 S2000 е много добре подготвено за условията на състезанията в България и не пропусна да благодари на спонсорите на отбора. /БЛИЦ

3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg