ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Невиждани досега кадри с легендата Михаел Шумахер трогнаха феновете на Формула 1, пише „Дейли Мейл“.

Става въпрос за необичайно интервю седемкратния световен шампион, който разговаря със своя съотборник Йос Верстапен за двамата им синове – Мик и Макс. Кадрите са част от последния сезон на Netflix - Drive to Survive в епизод 4 - Like Father, Like Son?, където се разказва за близкото приятелство между семействата на Верстапен и Шумахер.

В действителност синовете на двамата станаха пилоти и също като бащите си се състезават във Формула 1. Макс Верстапен спечели два пъти световната титла, а Мик Шумахер е резервен пилот в Мерцедес.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Поредицата Drive to Survive разкрива как двете семейства са прекарвали почивките си заедно, като двамата бъдещи пилоти - сега на 25 и на 23 години, израстват заедно, благодарение на бащите си. В серията присъства видео, което показва как Йос Верстапен и Михаел Шумахер обсъждат дали биха позволили на децата си да станат пилоти във Формула 1. Въпросът предизвиква смях у Михаел, който казва: „Мисля, че това може да е първият път, когато имаме спор, ако нашите двама сина се състезават“.

Йос отговаря: „Със сигурност двамата са на много сходна възраст и ще се състезават помежду си, ако пораснат и решат да карат картинг.“

В по-пълната версия, която не е с добро качество и не влиза в серията, Михаел уточнява, че може би това няма да е добра идея.

Както е известно, на 29 декември 2013 година Шумахер претърпя тежък инцидент докато караше ски, след това претърпя няколко операции на главата и дълго време беше в кома. Оттогава той не се е появявал на публично място.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК