ВИЖTE СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от най-близките приятели и бивш съотборник на Михаел Шумахер във Формула 1 - Джони Хърбърт, разкри нови сензационни подробности около здравословното състояние на германската легенда.

“Чувам някои неща от втора ръка. В нашите среди се говори, че той е способен да седи на масата за вечеря. Не знам обаче дали това отговаря на истината. Чета между редовете“, заяви британецът, който кара във Формула 1 за седем тима между 1989 и 2000 година.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Не сме чували много неща от семейството му и това е разбираемо. Самият той винаги е бил такъв, пазеше личното за себе си, беше потаен. Нещата сега не са се променили много“, добави Хърбърт, който след пенсионирането си работеше като коментатор за Sky sports 1.

Информациите за състоянието на седемкратния световен шампион във Формула 1 наистина са много оскъдни. Шуми пострада, докато кара ски, преди 10 години – на 29 декември 2013 година. Тогава легендата удари лошо главата си, заради което претърпя няколко операции. Оттогава никой, извън тесния семеен и приятелски кръг, не го е виждал.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!