Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Скандалният мотоциклетист Романо Фенати поднесе извинение за своята постъпка по време на състезанието от Мото2 в Сан Марино. 22-годишният италианец натисна в движение спирачката на Стефано Манци при скорост над 200 километра в час, а веднага след състезанието договорът му с тима Маринели Снайпърс бе прекратен. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Искам да се извиня на целия спортен свят. Тази сутрин, вече с изчистено съзнание, се молех това да е само лош сън. Направих нещо срамно, аз не съм мъж! Един истински мъж щеше да довърши състезанието и след това да отиде при директорите на надпреварата и да поиска справедливост за предишния инцидент. Не трябваше да реагирам на провокацията. Изкарах ужасен образ на себе си и на нашия спорт. Аз не съм такъв, хората, които ме познават, могат да го потвърдят. Винаги съм бил честен състезател през кариерата си. Миналата година бяха един от малкото, които нямаха никакви наказания. Никога не съм поставял друг пилот в опасност. За съжаление, имам импулсивен характер, но целта ми не беше да нараня свой колега, просто исках да го накарам да разбере, че това, което той направи, бе опасно. Искам да се извиня на всички", сподели Фенати.

"Не знам как успях да се задържа на мотора. Трудно е да се прости нещо подобно, когато твой конкурент се опита да те убие при 200 км/ч", каза потърпевшият Манци.