Христо Стоичков ще инспектира днес изявите на своя кандидат-зет на пистата "Истанбул парк". Строгият поглед на Камата ще следи изявите на 21-годишния пилот Даниел Клос, приятел на голямата дъщеря на мегазвездата Михаела, пише национален ежедневник.
 
Дани е един от най-обещаващите испански асове, гонещи кариера във Формула 1. В момента той кара за отбора Рейсинг инженеринг и е трети в генералното класиране в основните серии на GP2. След първите 2 кръга от шампионата в Барселона и Монако каталунецът изостава само с 2 точки от лидера - мексиканеца Серхио Перес (Адакс).
 
Барселонският талант два пъти е тествал автомобили от Формула 1 на Уилямс. Негов идол е покойният гений на пистата Аертон Сена, а днес Стоичков ще го срещне в боксовете с големия си приятел, седемкратния № 1 на планетата Михаел Шумахер.
 
По време на ваканцията си - между голфа и лова - Камата се разнообрази с участие в покер турнир. Състезанието е заснето от испанска телевизия и ще се завърти в ефир другата седмица. Звездата в голфа Серхио Гарсия и кавалера на "Златната топка" са показали най-добри умения в покера, издаде в аванс един от най-популярните телевизионни и радиоводещи в Испания - Пако Гонсалес./БЛИЦ