Себастиан Фетел е пред сензационно завръщане във Формула 1. Източници от Австрия твърдят, че четирикратният световен шампион може да се озове в Ауди.

Германецът обяви край на кариерата през 2022 и е от малцината, които след това не се е състезавал другаде. 

Това има смисъл, тъй като Фетел е германски пилот, един от най-известните в историята заедно с Михаел Шумахер, а Ауди е немски отбор , който може да бъде много заинтересован от търговска гледна точка да подпише с него. Освен това трябва да се отбележи, че Ауди сключи контракт  само с Нико Хюлкенберг за следващата година и  все още не е обявено кой ще заеме другото място, но 100% германско дуо може да бъде много полезно за отбора. 

Ако се стигне до споразумение между Фетел и Ауди, пилотът ще се присъедини към тим с много известни лица. Първият е Матиа Биното,който ще бъде директор на тима. Двамата вече са работили заедно във  Ферари. Интересно, че италианецът беше този, който подписа с Карлос Сайнц и следователно не поднови договора на Фетел през 2021 г. Другата страна е тази на Джонатан Уитли, който е последното голямо попълнение на германците и който работи с Фетел в Ред Бул.