Първото международно състезание по суперкрос в София Supercross Sofia 2015|The Battle Begins добавя към състезателите, които ще се борят за титлата "Краля на София", името на още една млада звезда - Браян Хсю. Световният шампион в MX125 Хсю се състезава за Suzuki Racing и пристига в столицата, за да се изправи срещу едни от най-големите имена в суперкроса през Океана. Браян е едва на 17 години, но вече има редица подиуми и титли.

Последното му постижение е именно титлата на световен шампион в клас MX125, което записва през 2014 година. Германецът от тайвански произход е определян като един от най-атрактивните състезатели в класа си и не е тайна, че редица отбори са готови да наддават, за да привлекат пъргавия и техничен състезател в своите редици.

Хсю не за първи път се изправя срещу състезатели от по-големите класове. В последните няколко кръга на Световния шампионат той се състезава рамо до рамо със състезатели от MX2. На дърт трак трасето Браян ще застане до петнадесет свои сънародници. Младият състезател ще срещне сериозна конкуренция и в лицето на американските състезатели, сред които и Стоян Рашков.

Към претендентите за купата на София, за съжаление, няма да се присъедини Джъстин Барша заради хронична контузия в рамото, която се е активизира след участието му в Купата на нациите преди няколко седмици във Франция. В листата на състезателите на първото международно състезание по суперкрос в България.