Екипажът на Булбет Рали Тим Тодор Славов и Добромир Филипов се завръщат в българския рали шампионат. Двамата ще вземат участие в първия кръг от националното първенство – Рали Траянови врата, което за тази година предложи радикална промяна на маршрута и центъра на състезанието. Щабът на 8-ото издание на ралито ще бъде в Панагюрище, а първите 5 етапа ще са изцяло нови.

"От една страна се радвам, че се завръщам пред българката публика, от друга обаче съжалявам, че не можем да продължим с участията си в чужбина. Ние винаги сме искали да се състезаваме в силна конкуренция, защото така се развиваме. През тази година обаче, надали ще успеем да направим много участия навън, защото нямаме абсолютно никакви средства. Колата не е ревизирана и затова няма да можем да караме на върха на нашите възможности. Въпреки това ще се опитаме да зарадваме публиката с атрактивни минавания", сподели Тодор Славов.

През миналата година екипажът на Булбет Рали Тим постигна историческо класиране за България в световния рали шампионат. Двамата спечелиха два подиума (2-ри в Испания, 3-ти в България) и завършиха на трето място в крайното класиране в шампионата на младите пилоти (J-WRC). /БЛИЦ