От днес Sofia Ring Mall е домакин на мото изложение, което ще продължи до 3 април. Събитието беше открито от заместник-министъра на икономиката Любен Петров, който с интерес разгледа и тества моторите, много гости и журналисти. Грандиозното събитие финишира с картинг-състезание между тях, като шампионът Ангел Караньотов спортсменски се отказа от първото място в полза на репортерите. Човекът на БЛИЦ Юри Славчев, празнуващ днес 33-ия си рожден ден, влезе във финала след отлично каране в пресявките и завърши четвърти.

Над 160 двуколесни звяра на 18 световни марки, сред които и десетки премиери за България, превръщат Sofia MotoRing Expo в мотосъбитието на годината. На 934 кв. м. в Sofia Ring Mall са изложени най-сензационните мотори, скутери и аксесоари на Peugeot, Honda, KTM, Kawasaki, Harley Davidson, Yamaha, Suzuki, Piaggio, Gilera, Vespa, MV Agusta, Aprilia, Keeway, Ducati, Scrambler Ducati, Kymko, Moto Guzzi, Husqvarna.

Вносителите са подготвили томбола и страхотни подаръци за посетителите. А най-големият подарък за тях е, че Sofia MotoRing Expo е с безплатен вход! Безплатен за всички гости е и уникален мото-симулатор. Освен това, в Sofia Ring Mall те имат шанс да се засекат с най-известните професионални и звездни мотористи в България, които няма да пропуснат да навестят събитието на годината, продължаващо от 25 март до 3 април на Ниво 1 в Sofia Ring Mall.

Sofia MotoRing Expo дава начало на серия от събития, които Sofia Ring Mall ще организира и домакинства в унисон с хайлайф концепцията си за мол от ново поколение, в който всеки посетител да прекарва възможно най-качествено времето си, като едновременно се забавлява, пазарува и открива постоянно нещо ново за себе си.