ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Организаторите на Гран при на Емилия-Романя, което бе отменено от календара на Формула 1 заради проливни дъждове и наводнения в италианския регион, ще върнат парите на феновете, които вече са си закупили билети състезанието на пистата "Имола". Другата опция е ценните хартийки да бъдат презаверени за надпреварата през 2024 година, тъй като е малко вероятно състезание на същата писта да се проведе по-късно през сезона.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

В началото на седмица бе обявено, че пристигналите на "Имола" екипи на отборите са били принудени да напуснат трасето, а част от персонала на Алпин се е наложило да се евакуира от хотела си. Впоследствие се появиха и информации, че и други хора от отбори от Формула 1 са били принудени да се преместят заради опасения от наводнения.

След проведени няколко кризисни разговора, в които участваха представители на Формула 1, Международната автомобилна федерация и местните организатори и власти, бе взето решение състезанието да бъде отменено, за да може да се насочат усилия към оказване на помощ на местното население.

 

Междувременно Ферари дари 1 милион евро за пострадалите от наводненията в Емилия-Романя.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!