Собственикът на Форс Индия Виджай Маля призна, че се обсъжда смяна на името на отбора, тъй като то прави психологически ограничения, а целта е да се привличат нови спонсори. Маля купи Джордан през 2008 година и го прекръсти на Форс Индия с надеждата за повече спонсори от родината му.

"В момента в отбора се водят дискусии, че може би трябва да сменим името си с някакво с по-международно звучене. Представяме се много по-добре напоследък, привличаме все повече спонсори, но за съжаление не от Индия. Някои са на мнение, че с името Форс Индия се ограничаваме психологически. Обсъждаме въпроса със съдружниците, но решението ще е много сериозно и не трябва да се взима с лека ръка", заяви Маля.

През 2016 година Форс Индия бе близо до сделка с Aston Martin и тогава също имаше намерение да сменя името си. В крайна сметка нямаше споразумение.

През април миналата година отнеха дипломатическия паспорт на Виджай Маля заради фалита на компанията Kingfisher Airlines през 2013 година и изчезването на 900 милиона паунда. Срещу него е издадена заповед за ареста му и затова той живее във Великобритания.

ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ ЗА СЕЗОН 2017 НА ФОРМУЛА 1