Ивет Лалова зарадва цяла България с класирането си за финала на 200 метра на световното първенство в Доха. Красавицата предизвика взрив от емоции у зрителите на стадиона, сред които беше Валентин Братоев. Волейболният ни национал отскоро живее в Доха и този сезон ще играе в катарското първенство.

Снощи той изгледа на живо от трибуните на ултрамодерното съоръжение в Доха - стадион "Халифа", бягането на Лалова. Тя завърши трета в своята група и със седмо време (22,58 секунди) си осигури втори финал на 200 метра на световно първенство в кариерата. Той ще е днес от 22:35 часа българско време.

"За първи път гледам на живо такова ниво лека атлетика на стадиона. Иначе съм гледал и в България, но на такова ниво, с такива звезди, които виждам тук...", разказа пред камерата на bTV Валентин Братоев. 

За волейболиста е много емоционално да гледа Ивет. Признава, че е неин фен, а преди 10 години майка й му е помогнала да се върне отново на игрището след тежка операция. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Братоев ще гледа на живо Лалова и във финала тази вечер.

С отличното си представяне снощи 35-годишната българка накара легенди в леката атлетика да се преклонят пред спортното й дълголетие. Един от тях беше Себастиан Коу - двукратен олимпийски шампион на 1500 м, а сега на най-високата позиция в света на леката атлетика - президент на Международната федерация. След полуфинала той отиде при българката, прегърна я топло и й пожела успех във финала.