ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

На истински екшън станаха свидетели зрителите на мача за купата на Русия между Зенит и Спартак (Москва). Тимът от Санкт Петербург продължи напред в турнира, след като спечели с 4:2 след дузпи. Редовното време завърши при нулево равенство.

В добавеното време на двубоя бразилският защитник на Зенит Ридригао се сдърпа с нидерландския халф на московчани Куинси Промес. Това отприщи масов бой на терена, в който се включиха дори и резервите. Съдиите и треньорите с мъка разтърваха биещите се.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В резултат на мелето бяха изгонени шестима футболисти. От Зенит това бяха Родригао, сънародникът му Малком и колумбиецът Уилмар Бариос. От Спартак червен картон получиха Александър Соболев, който беше заменен 30 минути по-рано (също изгонен), неизползваната резерва Александър Селихов и ямаецът Шамар Николсън, който влезе в игра на мястото на Соболев.

Именно Шамар Николсън беше обявен за най-активен в мелето. Неговият съотборник Георги Джикия обяви, че ямаецът е раздавал юмруци като истински професионалист от бойните спортове.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК