Преди финала на редовния сезон Славия и Пирин влизат в спор за точки, които да ги отдалечат от опасната зона. Към този момент „белите“ имат предимство с 29 точки и са 11-и, докато „орлетата“ са 14-и с 25 пункта.  

Деликатният характер на двубоя може да превърне остатъка от сезона в кошмар или да донесе спокойствие. 14-ата позиция означава бараж с третия от Втора лига.

Славия натрупа негативи в последните седмици, след като отстъпи последователно на Локомотив Пд и Левски. Все пак впечатленията от визитата на „Георги Аспарухов“ не бяха лоши особено през второто полувреме.

За Пирин може да твърдим, че благоевградчани се стабилизираха при Олександър Бабич. Украинецът вкара отбора в серия от пет последователни мача без загуба. Преди дни „орлетата“ надвиха Етър с 2:1.

Победата на Славия в сайта на inbet е оценена с коефициент 1.44, равенството с 4.20, а ставката за успех на гостите е 7.45.

Предложенията на inbet за MEGABOOST и завишени коефициенти са следните:

  • Славия да спечели и двете полувремена – 3.35 >3.85
  • Гол или асистенция на Иван Минчев – 2.00 > 2.50
  • Над 9.5 корнера в мача – 1.95 > 2.05
  • Червен картон в мача – 3.30 > 3.40
  • Автогол в мача – 8.00 > 10.00

 18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/