Треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич бе много разочарован след загубата с 0:1 от Локомотив София в столицата и изпадането на тима във Втора лига.

"Разбира се, трудно е да скрием разочарованието си. Искахме да избегнем този сценарий, откакто работим тук. Свършихме много работа, изиграхме страхотни мачове в началото и записахме завидни резултати, но загубихме мачове с преки конкуренти като Ботев Враца", сподели той.

"Опитахме да свършим нашата си работа, постарахме се. През следващата седмица ще имаме разговори с ръководството, за да видим какво ще се случва. Имахме контузи на важни играчи", каза още Бабич.

"Днес играхме срещу отбор, който се представя добре в отбрана. Имахме няколко шансове да отбележим. Разбирам, че нямаме нужното качество в атака, имаме проблеми в тази зона и с контузени. Все пак опитахме да постигнем добри резултати, за да избегнем тази ситуация. Това е разочароващ край на сезона, негативните резултати дойдоха, въпреки това феновете ни подкрепяха, за което им благодаря. Разбира се, критиките ще бъдат за мен, съжалявам, че Пирин отпада във Втора лига. Днес този отбор направи всичко възможно, но това е футболът", допълни наставникът.

"Да, както казах, през следващата седмица предстоят разговори по тази тема", каза Бабич на въпрос дали иска да остане начело на "орлетата".